На 22 март в “От другата страна” ...

На 22 март в “От другата страна” по радио Варна:

специално интервю с Christian Bay (FREEDOM CALL). Разговор с Holger Hübner – мениджър на “Wacken Open Air”. Барабанистът на русенците CLAYMORE Камен Манев за концерта на групата във Варна на 27 март. Клавиристът на ЕР МАЛЪК Адриан Иванов с последните новини около групата и за участието й на “Българския рок концерт на годината” на 24 март в София. Гости в студиото варненските трашари SYMBOLIC. За събирането на INSMOUTH и концерта им на 24 март в София заедно с ЕР МАЛЪК, ODD CREW и BREAKPOINT – разговор с вокалиста Стефан “Stiff” Йорданов. Слушатели на „От другата страна” ще спечелят новия диск на WARTIME “Against Destiny”, покана за концерта на KATHAARSYS във Варна на 14 април и за концерта на CLAYMORE във Варна на 27 март. В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: GOTTHARD, AIRBOURNE, Alice Cooper, MOTLEY CRUE, SLAYER, THE REVENGE PROJECT, ENTHRALLMENT, ANNIHILATOR, DEICIDE, ХИПОДИЛ и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов