На 8 март в “От другата страна” ...

На 8 март в “От другата страна” по радио Варна:

специално интервю с Justin Sullivan (NEW MODEL ARMY). Капка Васева ("R.B.F.") за концерта на DREAM COMPANY на 20 март в София и за семинара на Timo Tolkki на 2 април. Албена Цолова – Бета с коментар за концерта на NEGURA BUNGET. Станислав “ Stumpy” Станчев за новия албум на WARTIME “Against Destiny”. Разговор с вокалиста на асеновградчаните SMALLMAN Цветан Хаджийски за втория албум на групата "Labyrinth of Present". Слушатели на "От другата страна" ще спечелят покана за “Thrash Attack Festival” с участието на EXUMER, SAVAGE GRACE, OMEGA и CLAYMORE на 1 април в София предоставена от “Art BG” и 66 брой на списание Про-РОК. В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: THERION, СВЕТЛЬО & THE LEGENDS, CATAMENIA, PARRICIDE, ALICE IN CHAINS, BON JOVI, SABATON, SYMBOLIC, DEAD CAN DANCE, TANKARD, RHAPSODY OF FIRE и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов