На 15 февруари в “От другата страна” ...

На 15 февруари в “От другата страна” по радио Варна:

специално интервю с австрийската дет/грайнд банда MASTIC SCUM. Гани Куршумов ("Most Of Evil Music") с подробности за концерта на HYPOCRISY в София на 27 февруари. Капка Васева ("RBF") за концерта на ADAM BOMB и DAILY NOISE CLUB на 19 и 20 февруари в София и Пловдив. Драгомир Драганов (“Double D Music”) за “Double D Metal Fest” на 19 и 20 в София. Гости в студиото Галин Горчев и Юлиан Сидеров от бар “Grind” с подробности за концерта на DEAD INFECTION във Варна на 20 февруари. В "Мазето на Вакашински" – представяне на новите албуми на СПРИНТ “Бъдеще 2” в разговор с идеолога на групата Пейо Пеев и на EUFOBIA – “Insemination” с басиста на бандата Стефан Абаджиев. В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: FREEDOM CALL, FORBIDDEN, THERION, L.A. GUNS, SAVAGE GRACE, DEICIDE, RIVERSIDE, VENOM, KOZZA MOSTRA, ELINOR, VRANI VOLOSA и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов