На 1 февруари в “От другата страна” ...

На 1 февруари в “От другата страна” по радио Варна:

специално интервю с Pawel "Paul" Jaroszewicz (VADER, HELL-BORN). Христо Русанов ("Нова Музикална агенция") за концерта на PARADISE LOST и SAMAEL на 12 февруари 2010 в София. Албена Цолова – Бета с коментар за изявата на EUFOBIA, DAEMONICUS и CLAYMORE. Представяне на новиа сингъл на THE A.X.E. PROJECT “Wall Of Silence” - разговор с Росен Георгиев, китарист на групата. Шесто издание на "От другата страна на Katehizis.com" – рубриката на "От другата страна" и най-големия сайт за рок и метъл музика KATEHIZIS.COM – гост в студиото Андон "Whiplash" Донев, който ще представи най-интересното на страницата. Слушател на "От другата страна" ще спечели покана за концерта на GAMMA RAY, SECRET SPHERE и FREEDOM CALL на 21 февруари в София, осигурена от ABV Pro. В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: ANATHEMA, ЕР МАЛЪК, МОНОЛИТ, ONKEL TOM, DOWN, TESTAMENT, MEGADETH, ATREYU, TENET, SHINING и др.

"От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт - www.otdrugatastrana.info.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов