На 25 януари в “От другата страна” ...

На 25 януари в “От другата страна” по радио Варна:

специално интервю с Jørn Lande (JORN, MASTERPLAN, ALLEN/LANDE, ARK). Капка Васева (“RBF”) за концерта на THE CLAIRVOYANTS и ЕР ГОЛЯМ на 13 февруари 2010 в София. Албена Цолова – Бета с коментар за изявата на STRATOVARIUS, TRACEDAWN и WINTER'S VERGE. Разговор с Димитър Хаджиилиев, басист на PAST REDEMPTION, за синглите на групата “Revelation” и “Unleashed Emptiness”. В „Мазето на Вакашински” – за промоцията новия албум на VRANI VOLOSA „Heresy/Epec” на 7 февруари в София – разговори с Емил Сепаревски ("Gorgon") и Христо Красимиров (VRANI VOLOSA), представяне на четвърти брой на списание "Rolling Stone" от Светлана Гинева и на гръцкия проект DAYLIGHT MISERY. Слушатели на "От другата страна" ще спечелят четвъртия брой на списание "Rolling Stone" и романа "Завладей българите" на Адриан Лазаровски. В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: MASTIC SCUM, CLAYMORE, BLACK RIVER, LOSTPROPHETS, SIGH, FEAR FACTORY, EXUMER, ONKEL TOM, ARKONA, URIAH HEEP и др.

"От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт - www.otdrugatastrana.info.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов