На 11 януари в “От другата страна” ...

На 11 януари в “От другата страна” по радио Варна:

специално интервю с Fernando Ribeiro (MOONSPELL). Мартин Стоянов ("Loud Concerts") за концерта на STRATOVARIUS, TRACEDAWN и WINTER'S VERGE в София на 24.01.2010г. Представяне на новия сингъл на пазарджишката група AMBER "Някой ден". Драгомир Драганов (“Double D Music”) за новата концертна зала “Open Stage”, която се открива в София на 16.01.2010г. Пето издание на "От другата страна на Katehizis.com" – рубриката на "От другата страна" и най-големия сайт за рок и метъл музика KATEHIZIS.COM – гост в студиото Андон "Whiplash" Донев, който ще представи най-интересното на страницата. Слушатели на "От другата страна" ще спечелят покана за концерта на MARDUK и VADER на 15 януари в София осигурена от "Most Of Evil Music" и третия брой на списание "Rolling Stone". В предаването още - актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: JUDAS PRIEST, AVENGED SEVENFOLD, HAGGARD, INSMOUTH, CRADLE OF FILTH, EUFOBIA, IRON MAIDEN, HEATHEN, ЮВИГИ, WARTIME, KIDS IN GLASS HOUSES и др.

"От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт - www.otdrugatastrana.info.

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов