На 14 декември в “От другата страна” ...

На 14 декември в “От другата страна” по радио Варна:

специално интервю с вокалиста на SKYCLAD Kevin Ridley. Албена Цолова – Бета с репортаж от концерта на BORN FROM PAIN. Представяне на новия сингъл на ЮВИГИ “Последния прозорец” в разговор с китариста на групата Валентин Моновски. Четвърто издание на "От другата страна на Katehizis.com" – рубриката на "От другата страна" и най-големия сайт за рок и метъл музика Katehizis.com – гост в студиото Андон "Whiplash" Донев, който всеки първи понеделник от месеца ще представя най-интересното на страницата. В "Мазето на Вакашински” – Ясен и Бета за концерта на Anneke Van Giersbergen & Danny Cavanagh в София на 29 декември – разговор с Емил Сепаревски ("Gorgon") и специално интервю с Danny Cavanagh. Слушатели на "От другата страна" ще спечелят тениски от магазин "Яко”, София. В предаването още: актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: GAMMA RAY, THE GATHERING, ANTIMATTER, ANATHEMA, KISS, SONATA ARCTICA, THUNDERSTONE, THEM CROOKED VULTURES, ANNEKE VAN GIERSBERGEN & AGUA DE ANNIQUE, ARKONA, ENTHRALLMENT, INDIGNITY, ANTHRAX, BLIND GUARDIAN и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов