На 26 октомври в “От другата страна” ...

На 26 октомври в “От другата страна” по радио Варна:

специално интервю с DESTRUCTION. Васил Върбанов („Тангра Мега Рок“) за концерта на AMORPHIS, BEFORE THE DAWN и AMORAL на 30 октомври в София. Ростислав Бакалов („HC Spirit“) с подробности за изявата на FIRE AT WILL, NINE ELEVEN и РЕЗЕРВЕН ПЛАН на 2 ноември в софийския клуб „The Box”. Разговор с Милена Славова за новия й сингъл „Куклата Мици“ и за юбилейния й концерт „25 години на сцена“ на 28 ноември в София. Представяне на новия 63 брой на списание „Про-РОК“ - гост в студиото Антон „Torden” Андонов. В „Мазето на Вакашински” - концертът на SKYCLAD, VRANI VOLOSA и VOYVODA на 31 октомври организиран от „Gorgon”; интервю с Kevin Ridley (SKYCLAD), разговори с Христо Красимиров (VRANI VOLOSA) и „Chiori” (VOYVODA). В предаването още: актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: IRON MAIDEN, RAMMSTEIN, RUSH, EUROPE, CRADLE OF FILTH, MESHUGGAH, DECAPITATED, SENSER, ARCH ENEMY, SERPENTINE CREATION и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов