На 19 октомври в “От другата страна” ...

На 19 октомври в “От другата страна” по радио Варна:

специално интервю с Markus Jüllich (CREMATORY). Разговор с Giorgia Fadda и Henrik "Guf" Rangstrup (CHAOSWAVE). Явор Пачовски, клавирист на ЮВИГИ, с последните новини около бандата. Включване на Ивайло "Иво" Гочев (BIG MAMA SCANDAL) от промоцията на новия албум на групата "By You". Гост в студиото Станимир Ставрев с подробности за концерта в памет на бившия басист на SYMBOLIC Никола Николов (Кольо Хелоуийна) на 23 октомври в "Морско казино", Варна и впечатления от изявата на SABATON и RAGE.
Слушател на "От другата страна" ще спечели покана за концерта на финландската паган/блек метъл банда MOONSORROW на 14 ноември в София предоставена от фондация „Вивалекс”. В предаването още: актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: STRATOVARIUS, SONATA ARCTICA, KISS, MARDUK, NO TURNING BACK, ZZ TOP, ХИПОДИЛ, MANOWAR, NILE, DARK TRANQUILLITY, YES, ELUVEITIE и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов