На 12 октомври в "От другата страна" ...

На 12 октомври в “От другата страна” по радио Варна:

специално интервю с Tom Englund (EVERGREY). Цветелин Замфиров (фондация „Вивалекс”) с подробности за концерта на финландската паган/блек метъл банда MOONSORROW на 14 ноември. Ясен Вакашински с включване от зала "Универсиада" в София, който ще сподели впечатления за атмосферата около второто гостуване на Tarja Turunen у нас. Албена Цолова – Бета с коментар за концерта на ATARAXIA. Камен Манев (CLAYMORE) с информация за фестивала "Canetti Slaughter House" в Русе на 17 октомври. Емилиян Щерев, китарист на ALLEY SIN, за промоцията на новия миниалбум на групата на 23 октомври и гостуването на “The Bastard Sons Of Vernon” (Авствия). В „Мазето на Вакашински”: представяне на книгата на Nick Cave "Смъртта на Бъни Мънро" ("The Death of Bunny Munro") на издателство "Прозорец". Гости - преводачът на книгата Мария Михайлова и редакторът Невена Дишлиева – Кръстева.
Слушател на "От другата страна" ще спечели книгата на Nick Cave "Смъртта на Бъни Мънро" предоставена от издателство "Прозорец".
В предаването още: актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: SABATON, RAGE, GRINDERMAN, W.A.S.P. SENSER, HYPOCRISY, IMMORTAL, MUSE, ALICE IN CHAINS, УИКЕДА, SHADOWS FALL и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов