Слушател на “От другата страна” ще спечели к ...

На 28 септември в “От другата страна” по радио Варна ще бъдат разиграни ръчно направен китарен усилвател с резервни части за него, предоставени от майстора Славчо Николов. Другата награда е покана за концерта на SABATON и RAGE на 17 октомври в София предоставена от "ABV Pro".

И още: специално интервю със Zak Tell, вокалист на CLAWFINGER. Стоян Атанасов от "ABV Pro" за концерта на SABATON и RAGE на 17 октомври в София. Разговор с китариста на NEW DISEASE Иван Пейчев. Албена Цолова – Бета с коментар за изявата на Paul Di'Anno. Гост в „Мазето на Вакашински“ Емил Сепаревски ("Gorgon") с подробности за концерта на ATARAXIA в София на 9 октомври. В предаването още: актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: RUMPELSTILSKIN GRINDER, MR.BIG, ЕПИЗОД, RAMMSTEIN, METALIUM, HATESPHERE, ALICE IN CHAINS, IRON MAIDEN, NEVERMORE, AMORPHIS, JADED HEART, Милена, ENSIFERUM и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов