На 6 юли в "От другата страна" по радио Варн ...

Тази вечер в “От другата страна” по радио Варна:

специално блиц интервю с басиста и барабаниста на EDGUY Tobias Exxel и Felix Bohnke. “Kaliakra Rock Fest 2009” през погледа на Адриан Лазаровски (“Metal Katehizis”) и Андон Донев (“Metal Katehizis”). Албена Цолова – Бета с коментар за концертите на GOD DETHRONED и TERROR. Премиера на новия сингъл на PROJECT ARCADIA “Without A Trace” и разговор с китариста на групата Пламен Узунов. В “Мазето на Вакашински” – Ясен и Бета в разговор с Adil Akbay от “Bronx Productions Europe”, организатори на “Uni-Rock Open Air Festival” (17-19 юли) в Истанбул, Турция. Слушатели на „От другата страна” ще спечелят покана за концерта на BIOHAZARD на 12 юли в София предоставена от организаторите "Re-Act" и двата сингъла на PROJECT ARCADIA. В предаването още: актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: AMORPHIS, STRATOVARIUS, FOREIGNER, PARADISE LOST, ARCH ENEMY, ROTTING CHRIST, UCK GRIND, BILOCATE, CATAFALQUE, COLOSSEUM, OVERDAWN, EVERGREY и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов