В "От другата страна" на 22 юни ...

Тази вечер в “От другата страна” по радио Варна:

специално интервю с вокалиста на BONFIRE Claus Lessmann. Разговор с представител на „Mediaplan Agency” за концерта на BRUTAL MURDER, COCKLUSH и ПРОКАЗА в София на 11 юли в клуб "The Box". Гости в студиото варненската рок група NEVERHALL, които ще представят дебюта си „1915 - Послание до едно неродено дете”. В „Мазето на Вакашински” - Капка Васева от "R.B.F. Agency" ще представи изявата на GOD DETHRONED, FLESHGOD APOCALIPSE и SECRAMENTAL BLOOD в София на 29 юни в клуб "The Box". Слушател на „От другата страна” ще спечели покана за концерта на GOD DETHRONED в София на 29 юни предоставена от организаторите “R.B.F. Agency”.

В предаването ще звучат: CYNIC, SKYCLAD, ATARAXIA, MANOWAR, CAGE, ALESTORM, VOIVOD, GOREFEST, SKRE4, MR. BIG, URIAH HEEP и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов