В "От другата страна" на 15 юни ...

Тази вечер в “От другата страна” по радио Варна:

специално интервю с китариста и лидер на VITAL REMAINS Tony Lazaro. Капка Васева от “R.B.F. Agency” с подробности за концерта на GOD DETHRONED в София на 29 юни в Рок бар “Фенс”. Разговор с Марин Иванов (вокали, клавишни) и Владимир Бочев (вокали, китара, програминг) от DEMENZIA за новия сингъл на групата “Faces”. Слушател на „От другата страна” ще спечели покана за концерта на GOD DETHRONED в София на 29 юни в Рок бар “Фенс” предоставена от организаторите “R.B.F. Agency”. В предаването още: актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: EDGUY, MARILLION, Paul Di'Anno, МОTLEY CRUE, НОВА ГЕНЕРАЦИЯ, FAITH NO MORE, LED ZEPPELIN, ROTTING CHRIST, ACCEPT, OBITUARY, IRON MAIDEN и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов