В "От другата страна" на 8 юни ...

Тази вечер в “От другата страна” по радио Варна:

специално интервю с лидера на PAIN Peter Tägtgren. Мартин Стоянов (“Joker Media”) с подробности за тридневния “Kaliakra Rock Fest 2009” в Каварна от 1 до 3 юли. Разговор с Петър Харалампиев от “Art BG” за тенденциите в промоутърския бузнес у нас и за концерта на Nigel Kennedy в София на 15 юни. Албена Цолова – Бета с коментар за изявите на SEPTICFLESH и THE BULLETS и за “Uni-Rock Open Air Festival” от 17 и 19 юли в Турция. В “Мазето на Вакашински” – гост Милен Велков, който ще представи новата книга на издателство “Addix” – “Highway To Hell - животът и смъртта на легендата на AC/DC - Bon Scott”. Слушатели на „От другата страна” ще спечелят покана за концерта на GOD DETHRONED в София на 29 юни в Рок бар “Фенс” предоставена от организаторите “R.B.F. Agency” и книгата “Highway to Hell - животът и смъртта на легендата на AC/DC - Bon Scott” осигурена от издателство “Addix”.

В предаването ще звучат: SCORPIONS, ADOR DORATH, MOTLEY CRUE, CEPHALIC CARNAGE, ARCH ENEMY, GRAVE DIGGER, TOTO, CIRCLE II CIRCLE, SLAYER, 3 INCHES OF BLOOD, TERROR, RAGE и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов