В "От другата страна" на 1 юни ...

Понеделник – 1 юни, в “От другата страна” по радио Варна:

специално интервю с вокалиста и басиста на шведите SABATON Joakim Broden и Par Sundstrom. Александър Васев (Wonder Music Agensy) с подробности за концерта на MARILLION в София на 13 юни. Представител на “Go Citizen!” ще разкаже за изявата на гърците THE BULLETS в София на 6 юни. Представяне на новия сингъл на варненците CART WHEEL “Consequences”. Андон Донев (Metal Katehizis) с впечатления от концерта на AC/DC в Белград. Албена Цолова – Бета с репортаж за шоуто на GUANO APES от 30 май. Разговор с Илияна Йорданова (5-то ЧУВСТВО). Слушатели на „От другата страна” ще спечелят покана за концерта на MARILLION в София на 13 юни осигурена от „Wonder Music Agensy” и последния 58 брой на списание „Про-РОК”. В предаването още актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: ENFORSER, KILLSWITCH ENGAGE, AHAB, TOTO, RAGE, TERROR, ATARAXIA, GOD DETHRONED, SKYCLAD, PRO-PAIN, SEPTICFLESH, FAITH NO MORE, Paul Anka, OVERDAWN и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов