На 25 май в "От другата страна" по радио Вар ...

Специално интервю с вокалиста на ORDER OF ENNEAD Kevin Quirion. Гани Куршумов (Most Of Evil Music) с последни новини за концерта на GUANO APES в София на 30 май. Ангел Ангелов от "Muzikant.org" за музикалната част на мото-феста в Приморско и гостуването на Ken Hensley (ex-URIAH HEEP). Разговор с Янко Бреков от ARTERY. В „Мазето на Вакашински” – Ясен Вакашински и Албена Цолова–Бета за „BLOODFEST II” – гост Марин Иванов - клавирист на DEMENZIA, който ще представи новия сингъл на групата „Faces”. И още в „Мазето” – разговори с Thanos Tzanetopoulos - китарист и вокалист на гърците INACTIVE MESSIAH и Darkface, вокалист на W.E.B. Слушатели на „От другата страна” ще спечелят покана за концерта на GUANO APES на 30 май в София осигурена от „Most Of Evil Music” и фланелка на SEPTICFLESH предоставена от магазин “Яко” (София). В предаването още актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: DEVILDRIVER, DREAM THEATER, DAKRYA, DIMILIGHT, SERPENTINE CREATION, COLD BREATH, FOREIGNER, Jon Lord, ORCUSTUS, TARDY BROTHERS, CAULDRON, Devin Townsend и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов