На 18 май в “От другата страна” по радио Вар ...

Специално интервю с китариста Oscar Dronjak и басиста Fredrik Larsson от шведската хеви метъл група HAMMERFALL. Васил Гюров (РЕВЮ) за концерта на ХИПОДИЛ, КОНТРОЛ и РЕВЮ на 22 май в София. Разговор с Нина от рок клуб “Legasy” за “Legasy Open Air Fest” на 30 май в Русе с участието на IZEGRIM, D.A.M.N., CLAYMORE, SPOIL ENGINE, KRATOS. Албена Цолова – Бета с коментар за концерта на CIRCLE II CIRCLE, MANTICORA и BURNING BLACK от 17 май в София. Разговор с басиста на REZISTANCE Свилен Иванов. Представяне на новото българско ъндърграунд списание “Devilry” от неговия създател Николай Досев. Слушатели на „От другата страна” ще спечелят покана за концерта на SEPTICFLESH в София на 3 юни и фланелка на ХИПОДИЛ осигурена от магазин “Яко”. В предаването още актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: SKYCLAD, SABBAT, GUANO APES, DEVIAN, Ken Hensley, GOTHIKA, AC/DC, FAITH NO MORE, SUNN O))) и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов