На 11 май в "От другата страна" ...

Специално интервю с китариста на SEPTICFLESH Christos "Chris" Antoniou. Разговор с Ивайло “Иво” Гочев от BIG MAMA SCANDAL за новите проекти на групата. В “Мазето на Вакашински” - Никола Шахпазов главен редактор на "Програмата" за концерта на OPETH на 11 април в Солун и Албена Цолова – Бета с подробности за изявата на SEPTICFLESH в София на 3 юни. В предаването ще бъде направена радиопремиера на новия сингъл на варненската дет банда DAY OF EXECUTION ( ex - REISHRADIO) - "Evil Dead Nemesis". Лъчо от ХИПОДИЛ ще разкрие подробности за концерта на 22 май в София - ХИПОДИЛ, РЕВЮ и КОНТРОЛ. Слушатели на „От другата страна” ще спечелят пропуск за концерта на CIRCLE II CIRCLE, MANTICORA и BURNING BLACK в София на 17 май, осигурен от “ABV Pro” и автобиографията на вокалиста на DEEP PURPLE Ian Gillan предоставена от издателство “Addix”. В предаването още актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: BONFIRE, DOKKEN, INACTIVE MESSIAH, W.E.B. FAITH NO MORE, VITAL REMAINS, DIMMU BORGIR, RAMPART, AC/DC и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов