В "От другата страна" на 4 май ...

Тази вечер в “От другата страна” по радио Варна:
специално интервю с вокалиста на унгарците SUBSCRIBE Mate Tilk. Разговор с Гого (a.k.a. Mrazek, "The Other Side") за концертите на италианската пародийна команда NANOWAR OF STEEL на 16 май в София и на 17 май в Русе. Албена Цолова – Бета с коментар за концерта на DESTRUCTION на 1 май и с новини за шоуто на SEPTICFLESH на 3 юни в столицата. Гости в студиото варненската банда DAY OF EXECUTION (ex-REICHSRADIO). Слушател на „От другата страна” ще спечели билет за концерта на VITAL REMAINS, ORDER OF ENNEAD и TRIBULATION на 8 май в София осигурен от организаторите „Art BG”. В предаването още актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: ICED EARTH, BLIND GUARDIAN, DEATH, АРИЯ, JAG PANZER, METAL CHURCH, CIRCLE II CIRCLE, MANTICORA, RUNNING WILD, THE LOU GRAMM BAND, PRAYING MANTIS и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов