В "От другата страна" на 27 април 2009г. ...

Специално интервю с китариста на CHIMAIRA Rob Arnold предоставено от “Metal Katehizis”. Стоян Атанасов от "ABV Pro" за концерта на CIRCLE II CIRCLE, MANTICORA и BURNING BLACK в София на 17 май.
Разговор с Драгомир Драганов за проекта му “Alter Ego”. Албена Цолова – Бета с коментар за концерта на PAIN на 25 април. Гост в студиото Веселин Марков от “OZZ Music”, който ще представи официалния сайт на магазина. Радио премиера на новия сингъл на варненските трашари SYMBOLIC "The Goddess". За книгата GUNS N' ROSES - "Групата, забравена от времето" на издателство “Addix” – гост в “Мазето на Вакашински” - Милен Велков.
Слушатели на „От другата страна” ще спечелят пропуск за концерта на DESTRUCTION на 1 май в София, осигурена от “Most of Evil Music”, априлския брой на списание “Terrorizer”, осигурен от издателство “Addix” и последния 57 брой на списание „Про РОК”. В предаването още актуални новини от концертния живот у нас.

В предаването ще звучат: ANNIHILATOR, SANCTUARY, DEEP PURPLE, HEAVEN AND HELL, NASHVILLE PUSSY, STATIC X, REZISTANCE, LAKE OF FLAMES, LAAZ ROCKIT и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.com и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info

Приятелски връзки:
Дизайн и разработка Николай Борисов