DIY LIVE с Feedbacker, Mavro Gala и Dramachine на 27 февруари
Гръцката screamo банда MAVRO GALA ще свири в София на 27 февруари, заедно с местния култ FEEDBACKER и Dramachine (GR). Това ще е първият концерт в България за триото от Атина, макар че ги очаквахме още през 2017, когато по непредвидени причини трябваше да отменят участието си.
PRIMORDIAL отпадат от WOLF FEST – Вълчата пътека
Поради възникнали лични и семейни обстоятелства Primordial отменят участието си на тазгодишния WOLF FEST – Вълчата пътека 2020. Получихме следното съобщение от Primordial и агенцията им.
FLOTSAM AND JETSAM и HEATHEN с концерт в София?
Според събитие в официалната страница на клуб City Stage FLOTSAM AND JETSAM и HEATHEN ще свирят там на 2 юли. Първите 50 промо билета са вече в продажба на цена от само 25 лв.!
HELLRIDER пуснаха за слушане второ парче от предстоящото си EP
HELLRIDER пуснаха за слушане второ парче от предстоящото си EP. На 3-ти март 2020 излиза ‘The Roots Of Violence’ – новото EP на траш метълите HELLRIDER.
Предстоящи събития в клуб LIVE & LOUD за периода 17 – 23 февруари 2020
Предстоящи събития и концерти в клуб LIVE & LOUD за периода 17 – 23 февруари: 21.
TAAKE / WHOREDOM RIFE със сплит албум
Вероятно малко хора знаят, че Hoest (TAAKE) и V. Einride (RIFE WHOREDOM)  работят заедно от почти десетилетие и до ден днешен са кръвно свързани в сърцата си.
Gary Holt: EXODUS планува да издаде нов албум до края на годината
След като SLAYER се сбогуваха с музикалната сцена, китаристът Gary Holt се завърна като китарист на EXODUS и изглежда, че ветераните ще зарадват феновете си с нова музика по-късно тази година. Пред финландската телевизия Kaaos, Holt разкрива подробности около предстоящия албум:
Задава ли се морски фест?
Днес в неделя по обяд, кметъла Цонко Цонев написа в профила си във Фейсбук „Прекрасно място за нов рок фест. Море, плаж, амфитеатър, хубави групи.
VULCANO – споделиха нова песен от предстоящия си албум
На 20-ти март тази година чрез Mighty Music ще излезе новият студиен албум „Eye in Hell“ на една от най-влиятелните блек/траш метъл групи в Южна Америка – VULCANO. Това ще бъде техният единадесети издаден албум и първият от четири години насам.
Нов студиен запис на ALIEN INDUSTRY
Представяме ви най-новия студиен запис на ALIEN INDUSTRY – парчето „Fractal Vision“. Това е първият студиен материал от по-новата история на групата, с изключение на ЕР-то „K.