Carnifex, God Dethroned и Flying Colors във „Фрактура“
На 6 декември (Diema, 24:00 ч.
Интервю с Frank Blackfire (SODOM, ASSASSIN, екс-KREATOR)
Преди две години всенародният любимец чичко Tom Angelripper развъртя метлата, изгони Bernemann и Makka, като върна на борда на траш машината SODOM китариста Frank Blackfire. През 2020 по средата на ковид-пандемията бандата издаде „Genesis XIX”.
Подробности за албума на OLD GROWTH
OLD GROWTH е нов проект на Matthias (Heretoir, Thränenkind/King Apathy, Bonjour Tristesse, Wind In His Hair). Това е Black Metal група, фокусирана върху природата, пустошта, шаманизма, примитивизма и древните ритуали.
30 ГОДИНИ ПО-КЪСНО ИЛИ… SODOM в България
Времето, всички знаем, не се връща назад. Но някои изживявания, набраздили с дълбоки следи емоционалната ни памет и написали легендарни страници в недотам дългата българска рок история, си заслужава… да се ВЪЗКРЕСЯТ!
EMPHASIS обявяват нов вокалист
EMPHASIS са основани през 2010 г. в Естония и в продължение на 10 години се определят като женска формация, водени от певиците Анет Вайкмаа (2010-2013) и Анна Ганина (2013-2020).
ROSS THE BOSS също част от MIDALIDARE ROCK IN THE WINE VALLEY
„Ross The Boss” свирят на 16-и юли, в деня на Running Wild Легендарният китарист и съосновател на Manowar, Ross The Boss се включва в Midalidare Rock In The Wine Valley. Ross пристига в България с групата си “Ross The Boss”, създадена през 2005-а година, с която има четири издадени студийни албума.
Обложки на известни албуми –рисувани на MS Paint
Някой доста си е поиграл и е събрал колекция от обложки на известни метъл банди, които са ръчно претворени на MS Paint. Вижте какво се е получило и сами преценете кои са най-добрите и кои гравитират към тотална подигравка.
Подробности за дебютния албум на CONVICTION
Френските дуумаджии CONVICTION ще издадат дългоочаквания си първи дългосвирещ албум „Conviction“ на 22-и януари 2021 г. чрез Argonauta Records.
DEATH OF A LEGEND с нов сингъл
DEATH OF A LEGEND е рокендрол банда, произхождаща от хардкор/пънк сцената в Милано. Съставът включва Trippy (вокали), Mark (китари), Zane (бас) и Don Malastorte (ударни).
Музикален блиц с Иван Братоев и Ани Димитрова (DEADSCAPE)
Благодарение на новата ни тематична рубрика „Музикален блиц“, всички фенове ще имат възможността да се запознаят от близо с музикалните предпочитания на редица интересни личности, които са част от родната рок и метъл сцена. За нас е удоволствие да ви представим следващите ни участници в блица – Иван Братоев и Ани Димитрова, познати като китаристите […]