Трети сингъл и видеоклип от U.D.O.
Както вече писахме, U.D.
INSOMNIUM с пореден видеоклип и мини-албум
Мелодет майсторите от Финландия INSOMNIUM зарадваха почитателите си с пореден видеоклип. Видеото е към композицията „The Wanderer“ и може да го гледате по-долу.
Излезе новият студиен албум на CARCASS
Британските екстремни метъл легенди и пионери на горграйнда и дет метъла CARCASS издадоха 7-мия си студиен запис. „Torn Arteries“ е на пазара от вчера, 17-и септември, благодарение на Nuclear Blast Records.
Текстови видеоклип от EXODUS
Както вече писахме, траш ветераните EXODUS се завръщат с 11-ия си студиен албум. „Persona Non Grata“ първоначално трябваше да се появи през лятото, но по ред причини излизането му бе отложено за есента.
HELMET с първо live издание
Алтърнатив метъл ветераните от Ню Йорк HELMET ще зарадват почитателите си с първо live издание. „Helmet – Live And Rare“ ще се появи на пазара на CD, винил и дигитално на 26-и ноември.
Официален видеоклип от MINUS LIFE
Екстремните метъли от Бризбън MINUS LIFE пуснаха за свободно гледане видеоклип към сингъла „Order Disorder“. Видеото, което може да гледате по-долу, е продуцирано от Crackerjac Pictures.
Втори сингъл от новия албум на INFRARED
INFRARED е канадска траш банда, създадена през 1986 г. След дълго прекъсване през 2014 г.
KATATONIA пристигнаха! Информация за концерта довечера.
KATATONIA и техният технически екип вчера кацнаха на летище София и вече са в Пловдив. Групата в състав Йонас Ренксе  (вокал), Андерс Нистрьом (китари), Никлас Сандин (бас), Даниел Мойланен (барабани) и Роджър Ойерсон (китари) ще разбие с няколко часово шоу в Античен театър, Пловдив на 17 септември 2021, петък.
Стартира нов сезон в SOFIA LIVE CLUB
Силен старт на новия музикален сезон 2021/2022 ни очаква в SOFIA LIVE CLUB, в първите 3 дни на октомври. Заредени с много енергия и с усмивка ще посрещнем незабравимите музикални приключения, които се задават на хоризонта в столичния клуб.
Kiko Loureiro (Megadeth), Arch Enemy и Destruction във „Фрактура“
На 19 септември (Diema, 24:00 ч.